Ingen riktig vinter utan snö


30e november 2011

Hejhej. Sov ensam i lägenheten inatt och började drömma jätte konstigt och sen började jag inbilla mig att Tula låg nedanför min säng och sov, fast hon var hemma. Nu har jag kanske hittat en som kan hjälpa mig med min dator, där har jag alla nya bilder som jag tog under förra veckan.. det är därför bloggen inte innehåller så mycket bilder för tillfället!

29e november 2011



Tula sov över hos mig inatt. Vi somnade ganska fort, eller iallafall jag. Har inga planer alls efter skolan.. ska då ta en tidig kväll och försöka göra på några skolarbeten. Det enda jag tänker på nu är att jag inte kommer in på min egna dator, eftersom jag har glömt bort lösenordet..

28e november 2011

Har jobbat på flitigt idag faktiskt. Idag blev KuHi inställd, jag som hade tänkt jobba på bra där också.. Idag ska Tula följa mig hem efter skolan. Hon ska bjuda på salladsbuffe, det ska bli gött!

Jag är grymt sugen på att shoppa. Jag tror jag ska bli galen. Men Sofia ska hålla sig i styr... hoppas jag!

27e november 2011

Det har varit en väldigt lugn helg. Var med Tula ifredags och sov över tills igår. Igår var jag med Melissa och hennes kille. Har hittat mitt minneskort som har varit borta ett tag, men nu kommer jag inte ihåg mitt lösenord till min dator.. Blir så arg!! Ska nu fortsätta spela MW3 med lillebror.


Lev i nuet




25e november 2011

Hejhej. Sov hos Elina inatt och jag blev klippt igår. Det vart skönt att ta bort de slitna topparna. När jag skulle duscha av håret så vart det att min t-shirt blev genomblöt.. Inte så lyckat! Blir en lugn helg hemma med en massa plugg!

OROFLUIDO HAIR OIL


24e november 2011

Godmorgon på er! Idag har vi tannbergsmässa. Jag ska vara guide hela dagen, kommer nog säga fel saker och blanda ihop allting. Kommer sluta efter ett, och efter skolan ska jag följa Elina hem och ska även sova över. Ska bli skönt att få håret klippt ikväll, men ändå inte skönt.. Vill ha långt!

Jenny #1


Myskväll med tjejerna ikväll ♥




Imorgon ryker slitna toppar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imorgon klipper jag bort det som är nött på mina toppar. Klippte mig inte för så länge sedan, tror det var slutet av Augusti. Lika bra att göra det nu innan jul och klippa det någon gång i Februari igen. Har inte gjort någonting med mitt hår på den hära bilden, det är ganska kort och imorgon blir det ännu kortare. Jag kommer se ut som en bebis!!


När väl solen lyser så är kameran i handen.




23e november 2011

Blev hemma idag igen från skolan. Ska iallafall fara imorgon och göra mitt bästa. Har gjort bort en del jobb hemma faktiskt, så jag har inte hamnat efter så mycket om man tänker efter. Har hunnit duscha och ska nu sätta mig och se på tv.

Ska åka buss upp till Lycksele ikväll. Imorgon har vi öppethus på skolan, ska försöka göra klart min tavla på bilden också.

Min kamerautrustning


Snart första advent






Ny blogg och ny start.

Hej, nu har jag äntligen fått lite ordning på min nya blogg. Jag har en del småfix som inte är klara ännu. Jag hoppas på att jag ska få mer ordning på alla bilder och bland mina kategorier nu. Det är mycket bättre med kategorier, man hittar sååå mycket enklare.

Jag hoppas ni fortsätter följa mig på den hära bloggen och ni får gärna komma med förslag på vad jag ska bli bättre på och vad ni tycker är roligt att se. Tack för mig!

RSS 2.0