24e augusti 2012

 
I måndags började skolan och det kändes faktiskt inte så drygt som jag trodde att det skulle göra. En vecka avklarad i skolan redan, otroligt skönt. I helgen blir det att spana med projektarbetet, kanske slipa en byrå, fota, promenera och läsa boken som jag lånade på bibblan i skolan. Ni får ha en bra helg allihop!

18e augusti 2012

Ja som ni märker så är jag bara hemma i byn och försöker packa med mig allt som ska till lägenheten imorgon. Nu är det inte länge kvar tills skolan börjar igen.. ska bli skönt att få träffa alla vänner igen och lite drygt för att man måste stiga upp på mornarna!
 
 
Saknar lillstumpan!

Leopard blus


17e augusti 2012

Ska alldeles strax lägga mig ute i solen igen och bättra på brännan. Jag är glad att det är sol sista veckan som jag har sommarlov, det gillas skarpt! I helgen blir det att packa klart det sista som ska med till lägenheten och tvätta alla kläder, sen är jag nog redo för ett nytt läsår. Ha en bra dag och helg!

9e augusti 2012

 
Är hemma igen efter två härliga dagar i Umeå. Första natten umgicks jag bara med Jenny och vi var på stan och var runt lite på teg osv. Igår handlade vi lite små saker på Expo, senare på kvällen överraska vi Lilly och Elin med persikohalvor, grädde och popcorn. Blev att vi sov över där ockå. Idag har vi varit på stan hela dagen, jag har blivit väldigt försiktig med mina pengar på sistone, j*vligt bra!! Jobb imorgon.. jobbar 4 dagar till sen har jag jobbat klart för den här sommaren! :)

Häng med och ha kul

 
Nu vill jag åka bort ifrån landet, jag är så less på att vara här. Vill göra någonting kul och slippa allt regn osv. Börjar få ångest över att det är snart skola dessutom..

1a augusti 2012

Hejhej. Har jobbat som vanligt.. I helgen som var åkte jag med tjejerna till Lycksele för att vara på motorveckan. Vi hade det kul och senare på kvällen blev det en del missförstånd osv, men det löste sig som tur var. Träffade många av mina gulliga klasskompisar, börjar nästan sakna Lycksele nu.. Den här helgen som var får göras om nästa år! Annars så ska det regna när jag är ledig och direkt när jag börjar jobba så kommer den glada solen, suck! Aja ha det!

RSS 2.0