28e februari 2012

Den här dagen ha varit väldigt lång. Skönt att jag ändå fick sovmorgon i morse. Det har bara gått bra idag på All Shook Up, väldigt många gillade showen och det var ju bra. Show imorgon, show på torsdag, ledig på fredag, show på lördag, städa och sen lov på söndag, SKÖNT!! Dags att dejta kudden nu så jag tar mig upp imorgon. Godnatt på er!

27e februari 2012

Idag har det bara varit träning inför codan som börjar imorgon, det ska bli spännande och hoppas att allt går bra. Elina följde med mig hem idag, vi var en stund hos mig men sen for vi ner till centrum för att handla. Nu sitter vi i minisoffan och ser tv. Ha en bra kväll!

memories never dieSitter och kollar på gamla bilder och hittar fina underbara bilder på dig när du ler, du verkar vara glad och jag vet att du var det. Du var alltid glad och omtänksam. Vill spola tillbaka tiden och kunna ge dig åtminstone en kram. Minns den gången jag var glad och du också, då jag gav dig en stor kram. Den kramen glömmer jag aldrig. Att bara göra något litet kan vara ett väldigt fint minne. Jag saknar dig så fruktansvärt mycket! ♥

26e februari 2012

Var med Lilly och Sandra igår, blev att jag sov hemma hos Sandra. Det var mysigt och roligt, alltför länge sedan jag var med henne.. Det får bli skärpning på det! Är nu hemma och ska alldeles strax äta. Blir att packa väskan full inför veckan som kommer, suck...


24e februari 2012Min dag började med att jag missade bussen och fick ta en senare buss, det gick ju det också. Mådde inte så bra idag, satt och frös medans andra svettades. Fast nu mår jag bättre. Har åkt bil ett tag med folk nu ikväll, ligger nu hemma i sängen och ska se en film!

Btw, saknar mitt blonda hår.. Snart ska det klippas och slingas, yeeeepyepp!

23e februari 2012

I helgen blir det att vara med dessa sötnosar. Har inte träffat Sandra sen nyår och Lilly är det nästan likadant med.. Ne men det ska bli trevligt! ♥

Blir att duscha och sånt ikväll, ska till skolan imorgon. Ha det!

21a februari 2012

Idag blev jag hemma från skolan igen. Har blivit sämre men nu ikväll känns det som att jag börjar bli bättre iallafall. Har inte gjort så mycket idag, tycker dagen ha gått jätte fort.. Har fått övningköra ikväll eftersom min bror missade skjutsen som han skulle åka med. Hörde på pop och rock på radion och det spelades bla, forever young, love hurts, I want to know what love is. Sköna låtatar faktiskt! :)

21a februari 2012

Idag blev jag hemma från skolan igen. Har blivit sämre men nu ikväll känns det som att jag börjar bli bättre iallafall. Har inte gjort så mycket idag, tycker dagen ha gått jätte fort.. Har fått övningköra ikväll eftersom min bror missade skjutsen som han skulle åka med. Hörde på pop och rock på radion och det spelades bla, forever young, love hurts, I want to know what love is. Sköna låtatar faktiskt! :)

Nån gång måste det väl bli

Har haft en lugn dag men ändå inte. Har fått mer hosta och blivit snorig, inte alls bra att vara sjuk nu.. Jag som har klarat mig flera gånger från förkylningar och andra sjukdomar, men aja. Ska snart se äkta människor och äta kvällsfika!

20e februari 2012

Blir hemma idag från skolan eftersom jag ha blivit sjuk, inte alls bra eftersom vi håller på nu med codan och snart ha vi premiären.. Det får bli en vilodag och blifriskdag!

19e februari 2012

Har varit i stan hela dagen. Köpt grejer till håret och kroppen som jag behövde. Var inne på H&M och skulle köpa ett halsband men hittade det inte, så då köpte jag inget alls där. Förvånad över att jag inte köpte nått, haha. Har också hälsat på några som jag inte hade träffat på ungefär 6 år, så det var trevligt att prata om gamla minnen. Blir att se Big Brother ikväll och hosta ihjäl mig.. Ha det!

17e februari 2012Äntligen fredag. Idag skulle egenligen vi ha varit lediga, men självklart kommer vi inte vara det. Blir att jobba hela dagen med codan.. Börjar bli drygt med det nu, snart är det över. Fredagsmys ♥

Saknar ♥


16e februari 2012

Sitter på skolan nu och håller på med codan. Mycket som är kvar som ska göras. Hade en trevlig kväll igår med mina flickor. Äntligen är det snart helg, hur skönt som helst!

Min skapelse


YeeeyeeFar snart på gymmet med Elina, det ska bli skönt! Ikväll vid 6 tiden kommer Antonia hit till mig för att spendera kvällen med jag och Tula. Vi får se vad det blir ikväll. Brukar alltid bli kul och humorn är på topp! ♥

15e februari 2012

Var ett tag sedan jag uppdaterade. Det har varit så mycket i skolan och jag har inte haft någon ork till att skriva. Min helg har varit härlig. Har åkt/kört skoter, fotat och hållit på med våran nya fotoskrivare. Har nu webbdesign och det går väl si så där.. Ha en bra dag!

blogg pause


4e februari 2012

Har inte hänt så mycket idag. Bilen startade inte när vi skulle till Umeå och det var ju trist. Har iallafall varit ute med Jens och vi har passat varandra, och fått gå i djup snön för att få upp bollarna ur diket. Får se vad det blir ikväll. Verkar som att det blir en tör lördag..

Jag skiter i att det är kalltJag skiter i att det är kallt ute och jag skiter i hur många grader det är ute. JAG BRYR MIG INTE! Jag vill bara ut
nu nu nu. Har så himla tråkigt så jag avlider snart känns det som. Aja, drar till Umeå imorgon och kanske inhandlar något vettigt. Ska kanske också lämna in min mobil, är så less på den..

3e februari 2012Idag är det fredag, idag är det fredag, idag är det fredag, idag är det fredag, wiiiihoooo!

2a februari 2012Har inget vettigt alls att skriva eller några nyheter. Var med Tula igår och vi hade det trevligt i lillsoffan. Äntligen är det fredag imorgon och det ska bli skönt. Inget mer med det, ha det!

RSS 2.0