Lilly #3

 

17e juli 2012

Hejhej. Åkte in till Vindeln igår för att umgås med Lilly. Vi satt ett tag på hennes rum och spenderade alldeles för mycket tid där nere, vi bestämde oss för att gå ut på byn och fika. Vi testade det nya fiket, mycket fint och stilrent må jag säga! Vi fotade också lite granna och  Lilly ramla lite grann ner för en slänt, så klantig som hon är. Senare på kvällen umgicks jag med mina underbara goa flickor. Vi hade hur trevligt som helst och det får mer än gärna göras om igen! ♥

15e juli 2012

 
I helgen har det inte hänt nåt intressant egentligen. Har spelat lite tennis, varit med vänner och sovit bort dagarna alldeles för länge.. Idag for Jenny hem, fick tråkigt och klippte gräsmattan istället. Imorgon får jag se vad det blir, inte riktigt bestämt mig än. Har lite olika saker att välja mellan!

Vart jag än går

 
Har nu duschat av mig all våffellukt och känner mig som en människa igen. Blir att sova snart så jag orkar med morgondagen.. Sista passet imorgon sen är jag ledig i 4 dagar, så skönt! Aja, godnatt!

Lilly på bal i Juni

 

11e juli 2012

Steg upp alldeles för tidigt idag, och jag steg upp i onödan dessutom. Kunde ha sovit längre, men min mormor lämnar inte bra med information osv. Har gått bra idag på jobbet, jag och Sara har haft alldeles för dålig humor, men roligt har vi haft det iallafall. Får se vad jag ska göra ikväll, duscha är då ett måste, luktar våfflor!!
 
 
Jag och Agnes från midsommar. ( Bild lånad ifrån Emelie) ♥

10e juli 2012

 
Den här dagen har gått så otroligt sakta, fick iallafall sluta innan nio och snart blir det att sova. Ska nämligen upp vid sju och pallra mig iväg till Vindeln igen. Skönt med snart ledighet igen faktiskt! Godnatt på er!

F i s k m å s


Super bra!!

 
Måste bara berätta att den här är jätte bra för mitt hår och den luktar otroligt gott. Inte för stark doft, vilket är jätte bra. Den är verkligen super!!

9e juli 2012

Har jobbat idag. Har gått ganska bra idag ändå, fick lite huvudvärk där på slutet av passet, men som tur gick den över innan jag kom hem. Har tänkt fota lite ikväll och sedan ha lite spa. Har så fruktansvärt ont i fötterna och knäna..

Summer

 
 
 
 
 
 

Natt och dag

 

8e juli 2012

 
Hejhej. Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade här på bloggen. Jag har varken haft tid eller ork att skriva något. Ska fortsätta jobba imorgon och ända tills på torsdag, sen är jag ledig i 4 dagar igen. Har fotat lite grann och ska försöka sätta mig ner för att redigera dem och visa dem för er.

RSS 2.0