25e juni 2012

Började jobba igår, jobbar på ett cafe med camping. Det är väldigt roligt! Jobbade både igår, idag och imorgon. Är sen ledig i 4 dagar. Håller på att redigera bilder just nu och funderar på att lägga ut lite blandade bilder. Min uppdatering under sommaren kommer vara väldigt låg och dålig.. Hinner knappt fota heller, aja. Hoppas alla har det bra!


23e juni 2012

Hade en väldigt bra midsommar hos Sanna igår/inatt. Min bästa midsommar hitills iallafall. Jag hade inte med mig någon kamera, så det får väl bli mobil bilderna om jag orkar lägga upp dem. Och Grattis till Sanna som fyller 18 år idag, GRATTIS IGEN!! ♥

14e juni 2012

Hejhej! Har städat hela dagen idag, började strax innan tio och var klar ungefär där vid tre tiden. Ska alldeles strax ut och grilla med Bea och Erik. Det ska bli mys, ha en bra kväll!!


Problem med mobiler 2012

Det här året har jag haft problem med alla mobiler jag har haft. Är riktigt less på det. Min samsung vart laggig, mammas nokia strula, började använda min Sony (vart sen less på den), köpte min brors LG och sen vart det strul med den, sen tog jag min Samsung ( sen sluta den funka), tog Sonyn igen, och nu har jag Samsungen igen (fast den strular med smsen)... Vilket strul med mobiler säger jag bara! I helgen blir det mobil byte igen, hahahaha.

12e juni 2012

Över helgen var jag i Talinn med mamma, Karin och Kalle. Det har varit hur kul som helst och jag gör mer än gärna om det. Lärde känna nytt folk som kommer härifrån norr. Tror jag sammanfattar resan lite granna annars kommer listan att bli lång. Gick omkring i Tallinn och såg sevärdigheter, drack den godaste latten, drack rose vin och åt jordgubbar med trevliga tjejer inne på deras hytt, var på disco, träffade många trevliga människor som man umgicks med till sju på morgonen, var på taxfree och fick parfym, killar/män kom fram och raggade på mig, gick vilse på båten, såg tiggare, gick runt i Talinn osv. Somsagt borta bra med hemma bäst!!

9e juni 2012

Hade en väldigt bra kväll igår och Norlie & KKV var så jävla bra. Vaknade strax innan tre med huvudvärk och skulle iväg mot Stockholm, sitter nu på bussen och är framme ungefär vid tre.. Därefter ska jag in på båten. Är dessutom ganska sliten.. men jag piggnar väl till senare skulle jag tro!

8e juni 2012

Idag vart det äntligen sommarlov och det känns förjävla bra. Blir att se på studenterna snart, troligtvis spela kubb med olika människor, se när alla dricker och har det roligt. Ska också se på norlie & kkv ikväll. Wiiihooo!! Imorgon åker jag buss till stockholm sen silja line och ba njuta. Nästa helg blire rockabilly fesssssst,. taggad på sommar!!

3e juni 2012

Idag kom jag hem ifrån Bea och Erik. Har haft det väldigt lugnt och skönt där. Vi har för det mesta suttit vid datorn och spelat facebookspel, sett tv och träffat folk. Måndag, Tisdag och Onsdag är jag ledig ifrån skolan, det ska bli så otroligt skönt. På lördag då åker jag på en liten semester!! :D

1a juni 2012

Jag vaknade imorse av att det snöade och regnade, var det kul och cykla till skolan i det vädret? Självklart inte! Åkte med ett bussen mot Vännäs för att spendera helgen här med Bea och Erik, fast imorgon åke Erik bort. Då blir det bara jag och Bea i läggan, vi får s vad vi hittar på. Ha en bra helg!

Snart sommarlooooooov!

RSS 2.0