Bjuder på gammal bild


31a maj 2012

Igår följde Elina med mig hem till lägenheten. Jag färgade hennes hår, vi natt cyklade, drack gratis statiolkaffe och pratade om allt möjligt. Väldigt trevligt. Blir att vara med henne ikväll också, och det blir att vi kanske ska klippa oss, får se hur det blir. Ha en bra dag!

Koutsläpp

I söndags for jag, mamma och Jens till mina släktingar för att se koutsläpp och fira morsdag. Det var en trevlig och varm dag. Jag och Ida förlorade i kubb mot små killarna, haha lite pinsamt. Brände mig också ganska mycket..
30e maj 2012

Sitter på skolan och lyssnar på musik. Har ingen lektion nu på morgonen eftersom jag är redan klar med den kursen. Blir att redigera lite bilder och kolla bloggar. Idag efter skolan ska Elina följa med mig till lägenheten, jag har lovat att färga hennes hår också. Skönt med snart helg!!


29e maj 2012

Helgen har varit bra och gått jätte fort. Var somsagt barnvakt i lördags och det var kul. Roliga flickor det där. Vi fotade, solade lite grann och såg på eurovision. Här är två av bilderna som jag tog på dem.

26e maj 2012

Idag blir det att åka in till Vindeln för att kolla på marknaden. Är väl inget speciellt där egentligen, men alltid kul och träffa lite folk. Ikväll blir det att vara barnvakt åt två söta flickor, vi hade tänkt grilla, fotografera, se film och det dem vill göra. Det ska bli spännande!


Bilder från igår
24e maj 2012Hejhej. Igår missade jag en hel skoldag pga tåget som aldrig kan hålla tider nån j*vla gång. Är nådigt less på det där alltså! Bjöd Malin och Tula på middag igår, senare på kvällen drog vi ut till parken för att fota och kolla runt i centrum. Vi var också hos Luddä för att spela guitarhero, snacka och hälsa på. Trevligt var det!

Jag vill ha sommar nu


21a maj 2012

Sitter i lägenheten och väntar på ett program som ska starta på ettan, får se om det är något att se. Har fått nya grannar och det gillar jag inte alls. Förstår inte vad dem håller på med inne på toan, blöter ner hela golvet med vatten och smuts, snyltar på min handduk osv. Kanske måste klistra upp ytterligare en klaglapp? ;)
Blir att åka hem imorgon efter skolan, ska fixa lite grejer och ta mig en lång promenad. Ska också göra en sista inlämningsuppgift i engelska, skönt! Vi ses.

Syster ♥


17e maj 2012

Har idag inte gjort så mycket. Varit en snabbis hos mormor och morfar för att lära mormor hur man skickar sms med deras mobil osv. Ikväll har jag sett hockey med mina saknade flickor, det var mycket trevligt. Ska alldeles strax sova för jag har verkligen ingenting att göra nu..

Natti

Har sett big brother ikväll och gjort bort engelskaläxan. Ska alldeles strax sova så jag kommer upp strax innan sex imorgon. Blir att ta kvart i sju bussen imorgon bitti. Sov gott på er!

13e maj 2012

I fredags var jag med Sandra och hon var så snäll att hon ville slinga mitt hår. Det blev iallafall en bra början. Ska nämligen bli blond igen, men jag tar steg för steg! Igår var jag på middag där nästan i alla byn var. Senare på kvällen var jag med trevliga people och vi spelade lite biljard och grillade senare på kvällen. Sov alldeles för länge idag, har också hunnit vara på födelsedagsfika hos mormor. Och nu sitter jag och gör läxa.. kul? Nja!

Gammal bild

C O N V E R S E

Dags att tvätta conversen så man kan börja använda dem igen. Inte så snyggt att gå omkring i smutsiga skor?

11e maj 2012

Äntligen fredag, jag har längtat sen i måndags. Ikväll blir det att vara med finaste Sandra. Länge sedan man umgicks med den flickan alltså, det ska bli trevligt iallafall. Har också frågat om hon vill slinga mitt hår, jag som har vela hit och dit hela tiden med hur jag ska göra med håret.

Har slutat för idag, men har ett prov som jag ska göra 14:20 så det känns ganska drygt att sitta kvar på skolan tills dess..


Lilly #2
say goodbye

Vi kan börja säga hejdå till alla vinterbilder och inviga våren här på bloggen. Här kommer det bilder som jag aldrig ha visat under vintern.


10e maj 2012

Sitter på skolan och jobbar med foto, har inga uppgifter nu att göra. Har bara två uppgifter kvar sen är jag klar med mvg-uppgifterna.. Ikväll ska Tula sova hos mig, blir nog en väldigt lugn kväll med tända ljus och hallonte

Den här parfymen vill jag ha, jag är kär! ♥


Gamla bilder på mig


5e maj 2012

Drömde en väldigt äcklig dröm, det var tydligen 3:e världskriget.. och det var ingen vacker syn precis. Har pluggat lite grann idag och övningkört. Får se vad det blir ikväll, om jag åker upp till Lycksele eller inte.. Ha det!

3e maj 2012

Steg upp innan sex imorse och satte mig på bussen mot Lycksele, var där strax innan åtta. Hade en slappdag och har hunnit göra bort lite grejer ifrån min att göra lista. Följde med Elina hem idag efter skolan, och vi bestämde oss för att käka tacos, gott var det. Är snart klar med min svenska uppgift och sen blir det att sova tror jag. Godnatt!

Maggie, Tulis & Soffi

RSS 2.0