28e mars 2013

 Idag får jag äntligen påsklov. Det behövs verkligen. Har huvudvärk just nu och känner mig inte så pigg heller. Typiskt! På lördag blir det trevligheter med bäst brudarna, lääääängtar!
 
 
 
 
 

27e mars 2013

Sitter på skolan och försöker skriva klart projektarbetet. Det går ju sådär med det. Försöker göra mitt bästa iallafall. Blir att dra på bilskolan och vara duktig där någon timma. Sen ikväll blir det mer plugg och packa inför lovet. Ska bli så otroligt skönt med lov igen. Fast känns inte som att jag kommer ha något lov. Blir mycket plugg för min del. Aja, ha det bra ni alla!
 

25e mars 2013

Idag har det varit en riktig chilldag på skolan. Hade inga lektioner på förmiddagen vilket var jätte skönt. Sitter nu hemma hos Erik och väntar på mat. Vi ska äta vitlöksbröd, avokado och räkor. Gott!!!
 
 
En liten Sofia.

24e mars 2013

 

Började dagen med en lång sovmorgon, det behövdes verkligen. Dammsugade och torkade golven i huset innan jag gick ut på en lång promenad med grannen. Ska snart ut på en promenad till och resten av kvällen ska jag bara ta det lugnt!

Huvvaligen

Har hållit på med saker hela dagen idag, så känner mig ganska trött och less i kroppen just nu. Rummet börjar bli klart och det känns otroligt skönt må jag säga. Ska nu redigera lite bilder och sen sova så jag kan fortsätta slita imorgon också. Godnatt på er!
 

Elina #4

 
 

23e mars 2013

Klev upp innan åtta imorse för att följa med mormor och baka tunnbröd med hennes syster. Vi blev klara just innan klockan var ett. Är nu hemma och håller på att redigera bilder och ska snart fixa lite ordning inne på rummet innan tapetseringsteamet kommer och ska hjälpa mig, haha. :)
 
 
 

Min solstråle.

 
 
 
 
 

Jag har så kul idag.

 

Tummen upp för fredag!


22a mars 2013

 
Inatt sov jag hemma hos Magda, vi såg på Bitchkram innan vi skulle sova och den var faktiskt bra. Se den om ni har riktigt tråkigt, haha. Åker hem till Skivan idag, har ganska mycket och göra i helgen. Hålla på med projektarbetet och sen hade jag lovat mormor att hjälpa henne och hennes syster att baka osv.

21a mars 2013

 
 
Hade en jätte trevlig eftermiddag och natt med grymt underbara vänner. Lagade mat tillsammans med Sandra och Malin först innan vi drog hem till Magda där också Tula var. Vi hade skräckfilmsnatt och hade det bara allmänt mysigt.
 
Ikväll står tvättning på schemat, känns riktigt drygt om jag ska vara ärlig. Skönt med fredag imorgon iallafall! :)

.


Elina #3

 
 

Crazy


12e mars 2013

Var ett tag sedan jag skrev någonting här nu. Första helgen när vi fick sportlov, då spenderade jag min helg i Lycksele med både gammalt och nytt folk. Åkte hem på söndagen och hade myskväll med Elina. Klumpig som jag är så bet jag sönder en tand. Ett tips; Tugga aldrig på popcornkärnor!
 
Har haft ett trevligt lov och haft det alldeles för lugnt. Har kört lite skoter, varit med vänner och fotat. Nu längtar jag till påsklov, då blir det kanske Gällivare med vänner. Wihooo!
 
 
'
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0