Solig dag

 
Idag har jag varit ute och solat med först Elina, och sen med Bea. Har åkt lite båt med Bea också, var riktigt skönt i sommarvärmen. Verkar bli att åka imorgon också, hoppas att det inte regnar då. Min förkylning börjar släppa lite grann nu också, vilket är bra!
 
Ska fortsätta redigera bilder ikväll också, sen blir det att sova. Ha det bra!

Fina Malin

 
 

31a maj 2013

Nu ska jag ut och sooooooola. Måste verkligen bli mer brunare och härda mer ute i solen. Jag blir så fort rastlös, haha. Men nu jävlar. :D
 

Konstutställning

När vi hade tråkigt på våran konstutställning som var i lördags, då tog jag fram kameran och fotade lite allt möjligt. Vi hade såååå kul, haha eller?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jahapp.

 
Kom hem till Skivan för ett tag sedan. Kommer in till huset och ingen är hemma, wtf tänker jag. Ligger i sängen och snorar. Har ingen aning om vad jag ska göra för roligt heller, eller jag har ingen ork att göra något. Jahapp det var det.

29e maj 2013
Inatt blev jag väldigt förkyld och sov riktigt uselt. Jag vill inte vara sjuk.. vill vara frisk och sola så jag blir ännu brunare. Aja, vad gör man?

woop woop

Sonic Syndicate – Turn It Up
 

28e maj 2013

 
Skolan är snart slut, alla arbeten är snart klart och snart sätts betygen. Så jävla skönt. Vill ta studenten nu, fast i efter hand kommer man sakna skolan och alla fina klasskamrater och alla möjliga i Lycksele. Sånt är livet.

Vilka fina vänner jag har.

 
 
 

14e maj 2013

Har två lektioner idag och det är bild. Sitter nu på bilden och jobbar på, håller på med bakgrunden på alla bilder. Det går som det går. Funderar på att hinna göra en tavla till mormor, eftersom hon fyller år imorgon. Vet inte riktigt vad för motiv jag ska ha på den.. Får ta en funderare! :)
 

13e maj 2013

Har varit jätte skönt med lång helg. Har hunnit göra mycket. Köpte bil i torsdags och den är jätte fin och passar mig jätte bra. I fredags åkte jag och Melissa till Vännäs och var där ett tag, sedan drog vi in till Umeå och det blev att vi sov där. I lördags var jag fyllechaffis till Lycksele, träffade mina vänner där och umgicks lite med dem. Igår kom Micke hem med hans vänner och vi åt grillat. Det var lite av min helg! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sitter på bilden och har.... tråkigt.

 
 

7e maj 2013

 
Sitter på skolan och försöker göra bort massa skolarbeten. Måste hinna klart med en fördjupning idag, lite stressigt men jag ska fan klara det. Slutar tidigt idag, vilket är jätte skönt. Ska försöka hinna tvätta ikväll också. Imorgon blir det klippning, så otroligt skönt att få bort allt det slitna som sitter på mitt hår. :)

Hahaha galna brudar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

4e maj 2013

 
Idag måste jag verkigen plugga och göra klart minst tre grejer på min lista. Det är så mycket i skolan nu som ska bli klart, vi får fördjupningar, prov och läxor. Kräks snart av allt. Igår gav mamma mig ett tips på vad jag kan göra i höst, och jag tyckte att det lät ganska intressant, så i höst kanske jag pluggar igen. Hehe.

Gäääsp.

Har kommit hem ifrån Vindeln, var med Evelina och hämtade hem Jens. Började vika tvätt och stoppa in ny tvätt när jag kom hem, när jag tänkte lägga bort vinterjackan så kände jag i fickorna och där hittade jag mina älsklingshörlurar. Vart riktigt glad och är glad än över det. HIttade också min gamla sommarjacka, det är bra att städa på natten ha jag märkt! ;)
 
Ska snart lägga mig för att sova, är riktigt trött faktiskt. Imorgon ska nämligen jag och mormor fara och köpa blommor. Haha.

3e maj 2013

 
Är hemma i Skivan nu. Har letat klipptider hela dagen, men det va fullt överallt. Jag och mamma åt lunch på Vejos idag och det va riktigt gott och mättande må jag säga. Ikväll ska jag in en sväng till Vindeln och göra lite ärenden. Har lite fullt upp i helgen..

Gungflickorna på 79:an

 

2a maj 2013

 
Min valborg var helt okej. Det började med att Malin kom och hämtade mig med bilen. När vi var på väg till Lycksele så visade det sig att det inte skulle gå något tåg för Tula. Erik var snäll och lånade ut bilen till mig så jag kunde fara och hämta henne. Inte kul och köra bil själv har jag märkt. Haha.
 
Igår var det en lååång dag, trodde att den aldrig skulle ta slut. Det var en bakisdag så att säga, huvva. Sitter nu på skolan och finslipar projektarbetet och lyssnar på skumma låtar på spotify. Ikväll blir det middag med klassen. Wihoooo!

RSS 2.0