26e april 2012

Sitter kvar på skolan och väntar på att Elina ska sluta så vi kan gå hem i regenet. Har just hunnit göra bort en analys av bilden ovan ↑. Lite fult att flera nakna människor ska vara med på en parfymreklam?

Hade prov idag och det gick faktiskt ganska bra, hoppas på godkänt iallafall. Mer plugg finns på min lista, måste ta tag och göra bort det. Ha det bra!

22a april 2012Idag har jag pluggat med både engelska och naturkunskap. Har mycket läxor som ska göras nu.. känns som det kommer bara bli mer och mer. Ska försöka pricka av så många som möjligt så man inte samlar på sig en massa.. Har annars inte hänt så mycket idag, bara tagit det lugnt och rensat små saker. Nu blir det att redigera bilder och titta på andra avenyn.

WiiihoooÄntligen klar med engelskan och ska nu se Andra Avenyn med Elina i myssoffan. Livet kan vara gött ibland ändå!!

Brist på nya bilder..
19e april 2012

Igår umgicks jag med Magda och Tula. Först såg vi på Spöktimmen senare på kvällen såg vi Jag saknar dig. Blev att vi sov över där också, det var mysigt. Började idag vid tolv och det var skönt med sovmorgon nångång! Följer med Elina hem idag efter skolan, ska sova över där. Fredag imogon, wiiiihooo!

15e april 2012


11e april 2012

Har övningkört idag till Vindeln. Övade mest på att parkera bredvid bilar och klämma mig in så fint och bra som möjligt, det gick super! Har hunnit hänga en stund med Lilly idag också, har fotat henne och sett BB. När jag kom hem kom tröttheten och huvudvärken fram, så har hunnit sova en stund nu ikväll också. Blir att fortsätta se Andra Avenyn nu resten av kvällen. Godnatt!

10e april 2012

Under några dagar har jag hunnit göra mycket. Har hunnit vara hos Tula i två dagar, varit med både Lilly, Elin och Jenny och varit i Umeå under en kväll. Har nu vilat och känner mig lite bättre iallafall. Har så fruktansvärt ont i min rygg, det är inte alls bra att sova på en resesäng som jag är illa tvungen att göra nu under lovet.. usch!
I veckan blir det mest troligt att vara med Jenny, antingen åka till henne eller vara här hemma hos mig. Ni får ha de så bra!

5e april 2012

Idag får jag påsklov, så otroligt skönt! Blir att följa med Tula hem och stanna några dagar där. Ska också hinna med att träffa mina fina flickor som man inte träffar så ofta nu för tiden. Ha en bra helg och ett bra lov!!


Chillidill

Har haft en bra dag. Bara tagit det lugnt. Har hunnit bada och bara kunna koppla av. Varit med Elina nu ikväll, blev bjuden på tårta och såg på andra avenyn. Kom hem för ett tag sedan. Blir väl att kika runt lite på datorn och sen sova.. Sista veckan innan påsklov, wiiihooo!

1a april 2012

Idag är det den 1:a april, har inte blivit lurad än iallafall, får väl se om jag blir det idag.. Synd att det är så dåligt väder ute idag, jag som hade tänkt fota.. Får väl redigera bilder istället och små rensa datorn. Ha det!

RSS 2.0