27e november 2012

 
Det var en riktigt seg dag igår, både på skolan och efter skolan. Pluggade lite engelska och bytte gardiner i lägenheten. Det tog ett litet tag innan vi fick gardinerna på plats och innan det såg bra ut. Rummet blev mycket större på någotvis. Senare på kvällen bakade jag en Toscatårta, eftersom Tula fyller år idag. Vi åt lite ur den igår och imorse. Blir att svänga förbi banken idag efter skolan och fixa med lite pengar och bankdosa.

20e november 2012

 
Började min dag med körlektion, det gick bra. Kom till skolan och hade utvecklingsamtal, lunch och engelska. Har slutat nu för dagen. Blir att gå hem och plugga lite grann innan jag och Magda ska fara på bio. Spännande!

19e november 2012

Shit vilken lugn helg jag har haft, har bara varit hemma och degat. Fast jag har hunnit plugga och hjälpt mamma att städa. Alltid nånting. Igår kväll övningkörde jag upp till Lycksele och senare under kvällen kom Magda och vi såg på en konstig film. Ikväll är det pluggning som gäller, vill minska min läxhög lite grann..
 
 

11e november 2012

 
Helgen har varit rätt lugn. Jenny kom till mig på fredagkväll och stannade till lördag eftermiddag. Alltid lika kul med spontanbesök från sina vänner. Idag är det farsdag, vi firar morfar och tänt ljus för pappa. ♥

9e november 2012

 
Har inget vettigt och skriva här, men en sak kan jag iallafall skriva. DET ÄR FREDAG!

7e november 2012

 

5e november 2012


Så här kul hade vi på tåget igår.

 

4e november 2012

Kom hem igår kväll från Gällivare, skönt att vara hemma. Det var fullt med snö där uppe och här hemma är det halka och regn, lite skillnad. Idag har jag fotat lite grann och varit en sväng hos mormor och morfar, fick te och smörgåsar. Ikväll ska jag vila ut, se solsidan och duscha!

2a november 2012

 
Är fortfarande i Gällivare, åker hem imorgon. Det ska bli skönt att få komma hem och få sova i sin egna säng. Mår inte så bra just nu, har varit ganska yr på sista tiden, har börjat kallsvettas och varit lite seg i kroppen.. inte så kul! Blir att ligga i soffan resten av kvällan och titta på tv. Ha det!

RSS 2.0