27e september 2012

 
Ikväll blir det estetfest och i helgen blir det marknad. Mycket fest på en och samma gång. Taggar förövrigt helgen väldigt mycket, Emelie ska komma på lördag. Wiiiie. Hoppas alla får en fin och bra helg!

25e september 2012

Sitter på bilden och fortsätter på min kärlekstavla, det går väl så där. Har iallafall hunnit nästan klart med den idag. Idag efter skolan blir det troligtvist att jag ska handla, behöver fylla på kylskåpet.. ska också tvätta ikväll. Somnade nämligen vid halv elva igår, hade sån dryg huvudvärk hela eftermiddagen.
 
 
Min surpuppa!

21a september 2012

 
Idag är det fredag, wihoo. Ikväll blir det att fara på födelsedagsfest (korvfest), ska bli kul. Bara två lektioner på fredagar, kan det blir bättre? Aja, nu taggar jag helgen!! :D

13e september 2012

 
Sitter på skolan och har svenska, förstår inte uppgiften riktigt så bra.. men tur att Tula sitter bredvid och hjälper mig. Inatt hade jag söta Maggie som sov över hos mig, vi såg på film igår och la oss i vettig tid. Hon spelade in någonting som heter sleeptalk, och det visade sig att jag pratade mycket i sömnen och inatt sa jag nåt i stilen "Ne jag måste sluta.." Haha var roligt och lyssna på det iallafall. :)

Elina #2

 
 
 

En solig dag i skogen

 

9e september 2012

 
Jahapp söndag redan? Helgen har gått för fort. Estetdag imorgon på djurparken, ska äga ut alla på tipsrundan.. om det nu blir någon sån. Ska alladeles strax käka lunch och sen ut i höstvädret med Elina. Tjingtjing!

You can do it

 

Min MacBook (LillMackan)

 

8e september 2012

Sitter och dricker kaffe i köket, funderar på att gå ut i kylan och fota lite granna. Var länge sedan jag fotade.. Ska bara hitta någon som vill följa med mig ut, fast det verkar som att alla är borta här i byn. 
 
Har kikat runt efter skydd till datorn alltså nåt slags fodral, men jag hittar inget som är så där fint.. allt är bara dyrt! :(

6e september 2012

 
Hade sovmorgon i morse, innan jag skulle gå till skolan så kom min hyresvärd och pratade om lite saker. Bra att mitt fönster ska bli lagat någon gång och att lite annat ska fixas. Idag ungefär vid halv fyra får vi äntligen våra Macbook Air datorer, som vi har längtat. Ikväll ska jag ner på centrum för att umgås med vänner, det blir kvällsöppet på affärerna och musikspelning. Spännande!

4e september 2012

Oj vilken usel uppdatering jag har här, får bli ändringar på det. Har inte riktigt lust eller någonting att skriva.. Livet rullar på och jag går i skolan och försöker göra det så bra som möjligt. På torsdag kommer alla på estet få en Macbook Air, iallafall som ryktet säger. Ska bli najs!

RSS 2.0