Bilder från lördagen.

 
 

Katter

 

23e april 2013

 
Igår släppte en sten ifrån hjärtat och humöret blev genast på topp. Återstår att se idag om ytterligare en sten faller från hjärtat, hehe. Mycket plugg som ligger på hög och skriker på mig. Måste verkligen ta tag i det, vilket jag hade tänkt göra ikväll och hela veckan ut. Lycka till Sofia!

21a april 2013

 
Då var det slut på det roliga. Hade sista showen idag somsagt, känns tråkigt att det är över nu. Jag hade oturen att ramla i en trapp idag, och det farliga var att jag hade en kamera kring kroppen, och det var inte min kamera. Ingen skada skedd på varken den eller mig, det va ju bra!
 
Sitter nu och pluggar, ska alldeles strax stänga ner datorn och försöka sova. Jag behöver verkligen sömn kan jag säga. Viktig dag imorgon och hela veckan ut!

20e april 2013

 
Hejhopp. Har ni saknat mig? Jag hoppas verkligen att ni har gjort det! Har jobbat med codan i 2 veckor, imorgon har vi vår sista show. Det känns både skönt att det är gjort bort men tråkigt att vi kommer tillbaka till skolan med massa plugg och prov.
 
Åkte hem i torsdagskväll och somnade direkt när jag kom hem. Under fredagen och idag har jag pluggat. Har också hunnit måla igår och idag. Det har varit min helg. Rolig va? ;)

11e april 2013
Är på MB och fixar iordning allting inför showen. Snart är allt det dryga klart, bara några små saker som ska ordnas. Ska stanna kvar i Lycksele över helgen, känns lite drygt men..

10e april 2013

 
Sitter på skolan och håller på med packning inför codan. Vi är snart klar med allt det, sen får vi sluta. Jätte härligt att det är hyffsat varmt ute och soligt, man blir gladare då. Ikväll får vi se vad det blir, måste iallafall städa lägenheten och handla..

Hahaha


 

Till alla er!


9e april 2013

Kändes tungt och komma tillbaka till skolan igen. Det var ju så skönt med ledighet. Igår gjorde jag och Malin Sushi, det var inte så äckligt ändå. Äter det gärna igen.
 
 
Gott med tuggummi!

7e april 2013

Igår åkte jag med tåget till Umeå för att spendera natten med grymt fina tjejer. Vi åt tacos och cheesecake, pratade om allt möjligt, spelade ölspelet och var runt stan lite grann. Vi gick och la oss alldeles för sent och vaknade väldigt tidigt. Kom hem innan ett tiden och har hunnit betala lite räkningar osv.
 
Skola imorgon, har bara en sak och säga och det är: ÅH! Jag är inte alls taggad, fast det är skönt att vi bara kommer hålla på med Codan till veckan. Idag har jag funderat på vääääldigt många saker. Tex, vad jag ska göra efter skolan, plugga? söka jobb? söka lägenhet? vars vill jag bo? vad vill jag jobba med? osv osv osv.
 
Förövrigt så har mitt påsklov varit huuuuur bra som helst. Är så glad att jag har så grymt fina vänner, tack tack tack. Blir nästan tårögd! ♥ ♥
 
 
 

Åh..

 
För tillfället så känner jag för att ha sommar, sluta skolan, börja jobba och tjäna pengar. Har planer för sommaren, men efter sommaren vet jag inte vad jag ska göra. Plugga eller söka jobb, alla dessa val..

4e april 2013

Mina planer för att kliva upp tidigt blev aldrig av. Klev upp innan elva och åt lunch. Sitter nu med körkortsteorin igen och kämpar på. Usch är less på att plugga det, men hopps att det snart är över. Tror jag ska gå en promenad till mormor på fika och eventuellt färga hennes hår, så jag får någonting annat i skallen ett tag! :)
 
 

Yr i skallen

Det enda jag har i min skalle just nu är körkort, körkort, körkort, körkort och körkort. Har suttit med teorin hela kvällen, gjorde en paus och gick ut på en promenad och nötte teori sen igen. Funderar på att gå ut på en liten promenad igen och sen försöka sova. Måste ta mig upp ganska tidigt imorgon och fortsätta plugga och göra bort lite grejer..
 

3e april 2013

Påskhelgen är över och den har både gått sakta men ändå fort. I lördags var jag i övik med Jenny och Lilly. Vi var där över dagen och senare på kvällen följde Lilly med mig hem. Blir att forstätta plugga körkort under lovet, och på lördag verkar det bli trevligheter! :)
 
 

RSS 2.0