20e oktober 2013

 
Tittade igenom hårddisken med alla mina bilder. Upptäckte att jag har fler bilder att göra om, eller rättaresagt finns massor med bilder. Hade glömt bort bilderna ifrån Sundsvall lite grann faktikskt. Om jag har lite för mig imorgon så ska jag nog redigera lite.
 
Haft en bra helg förövrigt. I fredags var jag, Agnes, Emelie och Sanna i Umeå. Vi åt och fikade tillsammans och hade det allmänt mysigt. Igår var jag med Agnes på kvällen och såg film. Ny vecka imorgon, och hoppas på det bäääästa!!!

17e oktober 2013

Hallå på er!
Har haft lite fullt upp den senaste veckan. Jag har hunnit måla klart inne i köket och målat massa dörrkarmar här hemma. Har fortfarande kvar att måla här hemma, måleriet tar aldrig slut, haha.
 
Jag har tänkt att börja plugga igen, ska ha ett möte på tisdag om hur vi ska lägga upp det, men innan det mötet ska jag på ett möte ang ett jobb. Känns jätte bra. Börjar få ordning på min vardag och har börjat kliva upp tidigt på mornarna nu också. Hoppas på det bästa på tisdag! :D

Matilda i somras

 
 

7e oktober 2013

 
Vaknade imorse av att Jesper stod bakom dörren in till mitt rum. Blev ganska skraj när jag hörde att någon smög sig omkring inne i huset. Haha, vilken filur han är alltså. Bjöd han på frukost och sen for han och jobbade vidare. Jag satte igång med städning och började måla inne i köket. Har varit väldigt flitig hitills. Jag blir nog klar i veckan, wiiiiiieeee!!

Ida och busiga Kurre ute i höstvädret

 
 

6e oktober 2013

 
Uppdateringen på den här bloggen är så usel har jag märkt. Vet inte riktigt vad jag ska skriva när jag inte har redigerat klart mina bilder och så där. Sitter inte så ofta vid datorn numera.. Ska försöka att bli bättre på att uppdatera.
 
I helgen har jag haft det trevligt, varit på två 80 - års kalas, träffat släktingar och mått gott.

RSS 2.0